Primària 5è i 6è: Activitat internivells del Petit Príncep

Els alumnes de cinquè i sisè s’organitzen de manera cooperativa i s’endinsen en el projecte del Petit Príncep amb la intenció d’aconseguir metes i objectius comuns.

 L’objectiu del projecte és que l’alumnat sigui l’autor i...

llegir més »


Celebració Aniversari de la Fundació Vedruna

“Avui és un dia gran a la nostra escola. Celebrem que fa molts i molts anys, tants com 191!!, Joaquima de Vedruna i un grup de 9 germanes més,  es varen reunir a Vic per començar l’obra de les Germanes.

Potser us preguntareu e...

llegir més »


Infantil Aules 3,4,5: Danses

Els nens i nenes d'Educació Infantil van gaudir novament de l'activitat d'aules 3, 4, 5 que vam dedicar a ballar danses populars en català i cançons en anglès. I, aprofitant el dia de la Pau vam poder aprendre la dansa dels...

llegir més »


Primària 4t: Aprenent amb el lego

Els alumnes de quart treballem amb el lego StoryStarter, una eina que ens és molt útil a l'hora d'elaborar expressions escrites i millorar habilitats comunicatives.  Aprenem a estructurar la nostra història, a treballar en...

llegir més »


Primària Cicle Inicial Aules 6,7: Jocs de taula

Els alumnes de Cicle Inicial aquest cop ens hem retrobat per gaudir plegats de jocs de taula! Els jocs de taula són una eina perfecta per reunir als alumnes de primer i segon, i així estimular les seves capacitats cognitives...

llegir més »


Cicle Mitjà: Teatre en anglès

Els alumnes de cicle mitjà vam anar a veure l'obra en anglès "freaky" de la companyia: Blue Mango theatre.

llegir més »


Primària 3r: La longitud

Quina millor manera de començar el tema de longitud que mesurant-nos a nosaltres mateixos, als companys i l'entorn que ens envolta.

llegir més »


Primària 4t: Les màquines

Els alumnes de 4t hem estat treballant el món de les màquines i hem pogut fer una observació directa dels diferents operadors que componen una màquina complexa.

llegir més »


Primària 1r: Matemàtiques pràctiques

Els alumnes de primer ens hem iniciat en les unitats convencionals de mesura: massa, capacitat i longitud, d'una manera lúdica i experimental! 

Hem utilitzat la cinta mètrica per mesurar objectes de la classe, parts del co...

llegir més »


Cicle superior: La matèria

La setmana passada els alumnes de 5è vam treballar el tema de la matèria mitjançant diferents experiències amb mescles i dissolucions.

llegir més »


Infantil P3: Visita a la biblioteca

Ahir dimecres tots els alumnes de P3, vam visitar la Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa, on els alumnes del CFGS d'Educació infantil ens van explicar dos contes escenificats.

I tots contents hem marxat amb un conte més i una ...

llegir més »